VEIKKAUSVIHJEET

Veikkausvihjeet saattaa kuulostaa terminä siltä kuin tässä puhuttaisiin kotimaisesta monopoliyhtiö Veikkauksesta ja kenties sen pelistä eli Vakioveikkauksesta. Tämä ei kuitenkaan voisi olla kauempana totuudesta. Veikkausvihjeet on ainoastaan termi, jota käytetään vedonlyöntiin annettavista vihjeistä. Sen lisäksi meillä ainoa tavoite on voitollinen vedonlyönti, joten sitä kautta Veikkauksella ei ole myöskään mitään tekemistä asian kanssa. Voitollinen vedonlyönti tapahtuukin ulkomaalaisilla pelisivustoilla. Ulkomailta käsin operoivat bookkerit tarjoavat parhaat kertoimet, parhaat palautusprosentit, laajemman laji- ja kohdevalikoiman sekä ovat ylipäätään kaikin puolin Veikkausta edellä.

Veikkausvihjeitä on olemassa jokaiseen mahdolliseen lähtöön. Vuonna 2023 vedonlyönti on suositumpaa kuin koskaan ja suomalaiset vedonlyöjät haluavat ne parhaat pelivihjeet tuekseen. Tämä on ehdottomasti fiksua sillä parhaat ilmaiset vedonlyöntivihjeet ovat kertakaikkisen tärkeä työkalu voitollisessa vedonlyönnissä. Samaan aikaan parhaiden vedonlyöntivihjeiden löytäminen saattaa olla kuitenkin haastavaa. Internetin ihmeelliseen maailmaan mahtuu niin paljon veikkausvihjeitä, että valtaosa niistä ei ole kovinkaan laadukkaita, vaan harrastelijoiden tekemiä.

Parhaat-vedonlyontibonukset.com kuitenkin tarjoaa suomalaisille vedonlyöjille nämä parhaat vihjeet. Ne ovat ammattilaisten laatimia, sillä me emme tiimiimme muita kelpuuta ja kaiken kukkuraksi ne ovat aina ilmaisia.

ILMAISIA VEDONLYÖNTIVIHJEITÄ

Kun mennään ajassa taaksepäin joitain vuosia, esimerkiksi sinne 2010-luvun alkuun, ilmaiset vedonlyöntivihjeet olivat laajasti tarjolla. Ongelmana oli kuitenkin se, että vedonlyönnin ammattilaiset olivat vihjaajina maksullisissa vihjepalveluissa. Näin ollen ilmaisia veikkausvihjeitä tarjoavien sivustojen oli tyytyminen harrastelijoihin; aina nämä ilmaiset veikkausvihjeet eivät siis ole todellakaan olleet niin laadukkaita kuin vuonna 2023.

Mutta nykypäivänä tilanne on siis toinen. Parhaat ilmaiset veikkausvihjeet ovat vedonlyönnin ammattilaisten käsialaa, eikä niistä siis tarvitse maksaa penniäkään. Tämä on luonnollisesti erinomainen asia suomalaisten vedonlyöjien kannalta, sillä maksulliset vihjepalvelut täytyy aina budjetoida pelikassaan. Tämä johtaa puolestaan siihen, että pelikassa ottaa turhaa osumaa, kun osa pelaamiseen tarkoitetuista rahoista kuluukin vihjeistä maksamiseen.

Tokikaan me emme ole tässä sorsimassa maksullisia vihjepalveluita, sillä se ei ole meiltä pois, mikäli pelaaja haluaa käyttää rahojaan veikkausvihjeisiin. Mutta meidän ainoa tavoite on voitollinen vedonlyönti ja tämä tarkoittaa sitä, että jokainen sentti lasketaan tarkalleen. Me emme siis näe pointtia siinä, että vedonlyöntivihjeet olisivat maksullisia, ja siksi me myös tarjoamme ne ilmaiseksi.

VEIKKAUSVIHJEITÄ AMMATTILAISILTA 2023

Vuonna 2023 tarjolla on siis veikkausvihjeet ammattilaisten tekeminä, ilmaiseksi. Kuten todettua, niiden löytäminen ei ole välttämättä aina se helpoin mahdollinen tehtävä, sillä tarjontaa on nykyisin niin paljon. Voi siis olla, että joudut käydä läpi useita vedonlyöntisivustoja löytääksesi ne parhaat vedonlyöntivihjeet. Tämä on kuitenkin eittämättä sen arvoista, sillä ammattilaisten näkemyksille on jokaisella vedonlyöjällä käyttöä – olit sitten kokenut tai kokematon pelaaja.

Mutta onko ne ammattilaisten laatimat veikkausvihjeet sitten helppo tunnistaa? No tähän kysymykseen vastaus on onneksi ”kyllä on”. Vaikka siis joudut haravoida veikkausvihjeiden osalta läpi internetin ihmeellistä ja ehtymätöntä maailmaa, parhaat vedonlyöntivihjeet erottuvat aina joukosta. Älä siis missään nimessä oleta, että ensimmäisenä vastaan tuleva sivusto tarjoaa automaattisesti niitä ammattilaisten laatimia veikkausvihjeitä, vaan jatka etsintää. Kun vertaat keskenään eri vihjesivustoja, jyvät erottuvat akanoista nopeasti.

Kun veikkausvihjeiden takana seisoo ammattilainen, se huikea laatu näkyy välittömästi. Jos siis vedonlyöntivihjeessä aletaan jauhaa tilastoista ja se ei siitä muuksi muutu, tällöin kyseessä on harrastelijan laatima veikkausvihje. Ammattilaisen perustelut ovat puolestaan selkeästi laadukkaita alusta alkaen, ja ne suorastaan huokuvat sitä ammattimaisuutta. Niissä ei ole kyse pelkistä tilastoista, vireystilasta tai loukkaantumisista, vaan näitä asioita sovelletaan yhteen ammattilaisen asiantuntemuksen kanssa.

Parhaita ilmaisia vedonlyöntivihjeitä laativat henkilöt seuraavat äärimmäisen paljon niitä lajeja ja sarjoja, joista he kirjoittavat, ettei se voi olla näkymättä. Heillä on paljon yksityiskohtaista tietoa sarjasta, joukkueista ja joukkueiden yksittäisistä pelaajista. Heidän näkemyksensä perustuvat siis valtaviin tilastoanalyyseihin ja kaikessa yksinkertaisuudessaan siihen, että he katsovat niin paljon pelejä.

Aloitteleville vedonlyöjille parhaista ilmaisista veikkausvihjeistä on apua muutoinkin kuin vain omien analyysien tukijana tai kyseenalaistajana. Voitollisen vedonlyönnin elementit ovat aina läsnä, kun asialla on ammattilainen, joten aloitteleva vedonlyöjä tulee oppimaan roppakaupalla elintärkeitä asioita vedonlyönnin osalta.

VEIKKAUSVIHJEISSÄ ESIINTYVIÄ TERMEJÄ

Kun esimerkiksi aloitteleva vedonlyöjä näkee ensimmäistä kertaa ne ammattilaisten laatimat veikkausvihjeet, saattaa hän olla hieman puulla päähän lyöty veikkausvihjettä lukiessaan. Tämä johtuu puhtaasti siitä, että laadukkaisiin vedonlyöntivihjeisiin kuuluu tiettyjä voitollisen vedonlyönnin elementtejä, jotka saattavat ensikatseelta vaikuttaa haastavilta. Loppujen lopuksi kyse on kuitenkin hyvin yksinkertaisista asioista, vaikka itsessään voitollinen betsaaminen ei olekaan helppoa.

Parhaat-vedonlyontibonukset.com haluaa olla kaikin tavoin auttamassa suomalaisia vedonlyöjiä ja siihen kuuluu siis aloittelevien pelaajien auttaminen veikkausvihjeiden kautta. Ennen niitä veikkausvihjeiden lukemista me haluamme kuitenkin tarjota pelaajille hieman opastusta voitolliseen vedonlyöntiin liittyvien termien osalta. Seuraavassa me käymme siis läpi niitä elintärkeitä elementtejä, joita meidän vedonlyöntivihjeissä esiintyy.

Todennäköisyyslaskenta

Todennäköisyyslaskenta on yksi voitollisen vedonlyönnin tärkeimmistä asioista. Voitollisessa betsaamisessa pelataan vain ja ainoastaan ylikertoimia eli kohteita, jotka omaavat positiivisen odotusarvon. Kun pelaaja pelaa tällaisia kohteita pitkässä juoksussa, silloin hän tulee myös voittamaan. Todennäköisyyksien määrittämiseen vaaditaan kuitenkin nimenomaan sitä asiantuntemusta, joka esimerkiksi meidän ammattilaisilta löytyy.

Edellä mainitusta syystä pelaajia kehoitetaan lyömään vetoa nimenomaan niistä lajeista ja liigoista, jotka ovat itselle erittäin tuttuja; vain tällä tavoin voidaan varmistua siitä, että todennäköisyydet ovat oikeasti kohdallaan. Todennäköisyyksissä on kyse siitä, miten suuren prosenttimääräisen todennäköisyyden sitä näkee pelivalinnalleen. Jos esimerkiksi otteluna on HIFK-TPS ja pelivalinta on HIFK:n kotivoitto, tälle kotivoiton toteutumiselle tulee laskea todennäköisyys. Seuraavia kohtia ajatellen menemme esimerkin kautta. Kuvitellaan siis, että kattavien analyysien ja oman tietotaitomme kautta olemme päätyneet HIFK:n kotivoittoon 52% todennäköisyydellä.

Positiivinen odotusarvo

Positiivisen odotusarvon omaavat kohteet ovat siis niitä, joilla pitkässä juoksussa tehdään ihan aidosti sitä riihikuivaa käteistä eli rahaa. Pitkässä juoksussa tällaiset kohteet siis osuvat tietyn prosenttiosuuden mukaisesti, riippuen toki siitä, mikä pelivalinnan todennäköisyydeksi on laskettu.

Edellä puhuimme todennäköisyyksistä ja muodostimme Helsingin IFK:n kotivoiton todennäköisyydeksi TPS:ää vastaan 52%. Pelivalinnan odotusarvo lasketaan muuttamalla tuo edellä oleva prosenttiluku desimaaleiksi, käänteislukuja käyttäen, eli silloin se on 0,52. Tässä kohtaa tulee suorittaa kerroinvertailu eli käydä läpi kaikki kohteeseen tarjolla olevat kertoimet eri bookkerien sivuilta; parhaat veikkausvihjeet sisältävät jo nämä parhaat kertoimet, joten siinä säästyy paljon aikaa.

Kuvitellaan, että olemme löytäneet markkinatopin Mr Greeniltä ja se on 2,05. Tässä kohtaa me suoritamme kertolaskun 2,05×0,52=1,066. Mikäli kertolaskusta saatava vastaus on yli yhden, tällöin kyseessä on positiivisen odotusarvon omaava kohde. Kaikki yhden alle jäävät kohteet omaavat puolestaan negatiivisen odotusarvon eli tämä kohde on ehdottomasti hyvä pelattava.

Rajakerroin & ylikertoimet

Rajakertoimen muodostaminen on linkityksissä siihen muodostettuun todennäköisyyteen ja käytännössä ottaen me tiedämme jo tuon positiivisen odotusarvon kautta kyseessä olevan ylikerroin. Mutta, koska tarkoitusperänämme on tässä nimenomaan auttaa pelaajia ymmärtämään sitä termistöä, jotka parhaat ilmaiset veikkausvihjeet sisältävät, menemme konkreettiseen esimerkkiin.

Todennäköisyys HIFK:n kotivoitolle TPS:stä oli siis omien laskelmiemme mukaan 52%. Myös tässä tapauksessa tuo todennäköisyys muutetaan desimaaleiksi eli muotoon 0,52. Seuraavana suoritetaan jakolasku 1/0.52. Vastauksena on 1,92 eli tämä on rajakerroin. Ja nyt, kun meillä on rajakerroin, kaikki sen ylittävät tarjolla olevat kertoimet ovat ylikertoimia ja alle jäävät alikertoimia. Ja kuten edellä totesimme, kerroinvertailun kautta löydetty markkinatoppi oli 2,05 eli kyseessä on ylikerroin; tällöin tällainen kohde on järkevä pelattava.

MITEN VEDONLYÖNTIVIHJEET KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?

Parhaiden ilmaisten veikkausvihjeiden hyödyntämiseen käytettävät tavat riippuvat pitkälti siitä, miten kokenut pelaaja on nimenomaan voitollisen vedonlyönnin osalta. Joku pelaaja voi olla esimerkiksi todella kokenut, mutta hän ei välttämättä pelaa fiksusti. Tällöin voitollisen vedonlyönnin elementit eivät ole siis hallussa, vaan kyse on harrastelusta. Ja samat sanat pätevät aloittelijoihin eli he eivät oikeasti voi vielä tietää niitä voitollisen vedonlyönnin perustukipilareita.

Parhaat veikkausvihjeet tuovat näitä perustukipilareita esille koko ajan. Jos siis voitollisesta vedonlyönnistä ei ole vielä sen kummemmin tietoa, vedonlyöntivihjeet ovat loistava tapa oppia näitä elementtejä. Pelaaja oppii toisin sanoen asioita muun muassa pelikassan hallinnasta, parhaiden kertoimien hyödyntämisestä, vedonlyöntibonuksista ja kaikista jo aiemmin mainituista asioista.

Mitä sitten tulee itsessään siihen veikkausvihjeeseen ja siinä oleviin perusteluihin, ammattilaisten laatimat vedonlyöntivihjeet ovat luonnollisesti erinomainen työkalu. Ne sisältävät ammattimaiset perustelut, parhaat kertoimet ja erittäin syvälle menevän kohdeanalyysin, jonka ei kuitenkaan tarvitse olla pitkä; vihjeen pituus ei ole mikään itseisarvo. Ja se, miten näitä perusteluita sitten hyödyntää, riippuu niin ikään pelaajasta. Hyvälle ja fiksulle betsaajalle ne ovat tuki ja turva omien analyysien rinnalle – aloittelijoille isosti auttava työkalu ja jopa peesailun kohde.

Lisäksi ammattilaisten laatimat veikkausvihjeet johdattavat pelaajat myös nimenomaan niille parhaille vedonlyöntisivuille, jotka ovat pelaajan näkökulmasta ensiluokkaisia. Tällaisilta sivustoilta löytyvät parhaat kertoimet, kattavat laji- ja kohdevalikoimat, parhaat vedonlyöntibonukset, nopeat kotiutukset, erinomainen pelialusta ja muun muassa verovapaat voitot. Parhaat-vedonlyontibonukset.com onkin testannut kaikki vedonlyöntisivustot ja kaikki vedonlyöntibonukset, minkä myötä pystymme tarjoamaan teille ne kaikkein parhaat.

MILLÄ SIVUSTOILLA VEIKKAUSVIHJEITÄ KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?

Pelisivuston valinta on erittäin tärkeä elementti vedonlyönnissä. Vuonna 2023 bookkereita on tarjolla käsittämättömät määrät ja niitä tulee koko ajan vain lisää. Ne parhaat vedonlyöntisivustot löytyvätkin kätevästi meidän kauttamme, mutta voit myös itse tehdä vertailua esimerkiksi vedonlyöntibonuksilla pelaamalla. Yleisesti ottaen kaikkein tärkeimmät elementit puhtaasti niiden vetojen kannalta ovat kuitenkin parhaat kertoimet, laajat kohde- ja lajivalikoimat sekä verovapaat voitot.

Lähtökohtaisesti pelaajalla kannattaakin olla useampi pelitili eri tili avattuna eri bookkereilla. Parhaat kertoimet vaihtelevat usein, kohteesta riippuen: toisessa kohteessa paras kerroin voi olla tarjolla Mr Greenillä – toisessa Nordicbetillä. Koska voitollisessa vedonlyönnissä ne parhaat veikkausvihjeet hyödynnetään aina parhaiden kertoimien kautta, pelitilejä on aidosti oltava useita.

Unohda Veikkaus

Monelle suomalaiselle kotimainen monopoliyhtiö Veikkaus tuntuu olevan edelleenkin tietynlainen pyhä lehmä. Se on tuttu ja turvallinen, ja moni meistä on tutustunut vedonlyöntiin esimerkiksi vanhempien tai isovanhempien kanssa, juuri Veikkauksen kautta. Veikkaus on siis joissain määrin jopa nostalginen vaihtoehto, sillä siihen saattaa liittyä positiivisia muistoja omasta elämästä.

Voitollisessa vedonlyönnissä tunteille, kuten esimerkiksi nostalgisuudelle, ei ole olemassa sijaa. Pelaajien tulee hyödyntää aina ne parhaat kertoimet sekä kattavin kohde- ja lajivalikoima, eikä tällaisia Veikkaukselta löydy. Veikkauksen palautusprosentit ja kertoimet ovat luvattoman heikkoja, kun niitä verrataan ulkomailla majaansa pitäviin vedonlyöntiyhtiöihin. Jos siis haluat aidosti betsata voittavasti, Veikkaus ei ole kovinkaan hyvä vaihtoehto.

Parhaat veikkausvihjeet kannattaa siis lähtökohtaisesti hyödyntää aina ulkomaalaisilla pelisivustoilla. Toki Veikkaus voi joskus yllättää kertoimien suhteen, ja pelitili kannattaa olla myös siellä markkinatoppien toivossa. Tällainen tilanne toteutuu kuitenkin vain aniharvoin, joten jos pelaat vetosi Veikkauksella, häviät rahaa myös silloin, kun voitat sitä – kertoimien kautta.

VEIKKAUSVIHJEISSÄ ESIINTYVIÄ KOHTEITA

Kun mennään esimerkiksi 1990-luvulle tai vaikkapa 2000-luvun alkuun, vedonlyöjälle oli tarjolla hyvin vähän vaihtoehtoja. Erilaisia kohteita oli hyvin vähän ja voittaminen oli tuohon aikaan aidosti hankalampaa, kun homma toimi käytännössä ottaen vain 1X2-periaatteella.

Vuonna 2023 tilanne on kuitenkin onneksi aidosti toisenlainen ja sen näkee myös lukemalla ne parhaat ilmaiset veikkausvihjeet. Nämä veikkausvihjeet eivät siis perustu enää pelkästään 1X2-kohteisiin, vaikka ne yleisimpiä taitavat edelleen olla, vaan tarjolla on myös muita pelivalintoja. Mutta millaisia kohteita nämä parhaat vedonlyöntivihjeet sitten oikeasti sisältävät? Siitä enemmän seuraavassa.

1X2 kohteet

1X2 kohteet ovat siis edelleen isosti läsnä vedonlyönnissä ja sitä kautta myös veikkausvihjeissä. Ne ovat se kaikkein yleisin pelaamisen muoto ja moni keskittyy edelleen näihin kohteisiin. 1X2 kohteilla viitataan siis kohteisiin, joissa tulee veikata ottelussa esimerkiksi kotivoittoa, vierasvoittoa tai tasapeliä.

Yli/alle kohteet

Yli/alle kohteet viittaavat ennen kaikkea otteluiden maalimääriin. Pelaajalla on esimerkiksi mahdollisuus lyödä vetoa siitä, nähdäänkö NHL-ottelussa Philadelphia Flyersin ja Pittsburgh Penguinsin välillä yli 5,5 maalia. Toki yli/alle kohteita on tarjolla erilaisia: joissain kohteissa betsaajan tulee veikata varoitusten määrää jalkapallossa, laukausten määrää ja niin edelleen. Itse asiassa näitä yli/alle kohteita on tarjolla todella paljon yksittäisiin otteluihin, ja mitä erilaisimpia.

Tasoitusvedot

Tasoitusvedot eli handicapit antavat toiselle joukkueelle tai vaikka tenniksessä toiselle pelaajalle maaleja/pisteitä/pelejä eteen. Esimerkiksi jalkapallossa voi olla kohde Arsenal (-1,5) – Tottenham. Jos pelaaja pelaa tällaisessa kohteessa Arsenalin kotivoittoa, tulee Tykkimiesten voittaa tuo ottelu vähintään kahdella maalilla, että veto osuu. Ja, kuten kuvitella voi, niin mitä suurempi tasoitus, sitä suuremmat kertoimet tasoitusta antavalle joukkueelle on tarjolla.

Moneyline

Esimerkiksi jääkiekossa moni ottelu venyy jatkoajalle ja voittolaukauskilpailuun, kun ratkaisua ei ole saatu varsinaisella peliajalla joukkueiden keskinäiseen paremmuuteen. Ristin eli tasapelin veikkaaminen on kuitenkin aina melkoinen riski, joten sitä varten ovat Moneyline kohteet. Moneyline kohteet poistavat tasapelien olemassaolon. Jos siis sitä hakee esimerkiksi Flyersin kotivoittoa Penguinsista Moneylinena, tällöin myös voitot jatkoajalla ja voittolaukauksilla tuovat voiton kotiin. Erikseen on olemassa myös Draw no bet -kohteet, joissa kohde kumoutuu kokonaan, mikäli ottelu on varsinaisen peliajan jälkeen tasan.

Pelaajakohtaiset vedot

Veikkausvihjeet tarjoavat myös pelaajakohtaiset vedot. Esimerkiksi Philadelphia Flyersin pelatessa Pittsburgh Penguinsia vastaan, sitä voi veikata tekeekö Claude Giroux pisteitä, ja miten monta pistettä hän tekee. Pelaajakohtaisia vetoja on myös muihin kuin maali- ja pistemääriin.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

KANNATTAAKO VEIKKAUSVIHJEISTÄ MAKSAA?

Parhaat ilmaiset veikkausvihjeet ovat nykyisin ammattilaisten laatimia. Jos siis haluat ammattilaisten laatimat vedonlyöntivihjeet, niistä ei ole enää välttämätöntä maksaa. Parhaat-vedonlyontibonukset.com tarjoaa nimenomaan nämä ammattilaisten laatimat vihjeet ilmaiseksi.

MISTÄ ELEMENTEISTÄ PARHAAT VEDONLYÖNTIVIHJEET RAKENTUVAT?

Parhaat veikkausvihjeet perustuvat aina asiantunteviin perusteluihin. Vedonlyöntivihjeen laatija tietää, mistä hän puhuu ja se näkyy läpi veikkausvihjeen. Kyse ei ole siis tilastojen varassa mutuilusta, vaan aidosta tietotaidosta yhdistettynä saatavilla olevaiin tilastoihin ja informaatioon. Lisäksi voitollisen vedonlyönnin elementit ovat aina läsnä.

KANNATTAAKO VEIKKAUSVIHJEITÄ HYÖDYNTÄÄ VEIKKAUKSELLA?

Veikkausvihjeet kannattaa lähtökohtaisesti hyödyntää siellä, missä tarjolla on parhaat kertoimet. Parhaat kertoimet vaihtelevat bookkerilta toiselle, riippuen kohteesta. Veikkaus ei kuitenkaan lähtökohtaisesti koskaan tarjoa parasta kerrointa eli markkinatoppia, joten ne vedonlyöntivihjeet kannattaa hyödyntää muualla kuin Veikkauksella.